Søk

Bytte av arbeidsområde: Arbeid fra en kafé

Selv om du kanskje ikke har vurdert det før, kan det å jobbe på en kaffebar eller kafé være produktivitetsløftet du trenger. Det er mange grunner til at å bytte til en kaffebar kan hjelpe deg mer enn å skifte fra kontoret til å jobbe hjemmefra.

Jada, det virker ideelt å jobbe hjemmefra, du kan sitte hele dagen i pyjamasen og jobbe de timene som passer deg best. Det er imidlertid ikke uten ulemper. Hvis du mangler disiplinen til å jobbe hjemmefra, kan du ende opp med å miste timer med arbeidstid til TV-en eller andre distraksjoner. Omvendt kan du finne deg selv å bruke for mye tid på å jobbe og aldri være i stand til å slappe av.

Fordelene ved å jobbe på en kafé

Omgivelsesstøy har vist seg å hjelpe deg med å få kreativiteten til å flyte – og det er ikke mange steder med en så fremtredende atmosfære som din lokale kafé. Raset og maset på en kaffebar gir akkurat den rette mengden bakgrunnsstøy for å hjelpe deg med å produsere det fineste arbeidet ditt.

En kaffebar lar deg komme vekk fra kollegene dine, deres oppførsel og distraksjonene i en kontorbasert setting. Jada, det vil være massevis av mennesker på en kaffebar, men de vil alle være opptatt med sine egne liv, slik at du kan fokusere på oppgaven du har for hånden – å få arbeidet gjort.

Hardt arbeid er smittsomt. Å se kaffebararbeiderne og andre mennesker bruke miljøet til å jobbe, vil inspirere deg til å gjøre det samme. Når folk rundt deg jobber hardt med jobbene sine, vil du sannsynligvis føle deg tvunget til å gjøre det samme.

Kafeer vi har jobbet fra

Stonemill matcha, san francisco

 Fantastisk matcha lattes og mat. Så hvis du planlegger å bli der hele dagen, vil du være komfortabel og velmatet.

Contra kaffe og te, Orange County

Det perfekte stedet for kaffeelskere og bokorm også. Denne butikken er involvert i mange samfunnsprosjekter, og dens avslappede atmosfære gjør det flott for studenter å studere.

Huskins kaffe, santa ana 

En sjarmerende kafé og det estetiske passet perfekt til vårt RCK Elwood-oppsett.

Sightglass, san francisco 

En rolig og stille atmosfære som betyr at det er svært få distraksjoner fra arbeidet ditt - det perfekte stedet å komme hvis du jobber til en stram tidsfrist.

Det perfekte tillegget til en kaffebar arbeidsplass


Azioen Retro kompakt tastatur er det perfekte akkompagnementet til kaffebarens arbeidsområde. Vårt førsteklasses mekaniske tastatur er designet for folk som lever livet på farten. RCK er et must-ha-tastatur for folk som ønsker å frigjøre seg fra kontoret og jobbe i et mer avslappet miljø. Sørg for å ta med deg et Azio Retro Compact Keyboard neste gang du drar til din lokale kaffebar – det støtter PC, Mac og nettbrett, så det er ingen som ikke kan bruke det. Avhengig av bakgrunnsbelysningsinnstillinger kan batteriet vare i opptil ni måneder, så du kan stole på RCK når du trenger det mest.

Ta kontakt med oss:

Søk