Søk

Fem belysningstips for arbeidsområdet ditt

Fem belysningstips for arbeidsområdet ditt

Tips # 1 bruk naturlig belysning

Å bruke naturlig belysning i arbeidsområdet kan skape en fredelig og lys setting for deg å jobbe i. Det vil gjøre deg i stand til å være mer produktiv og generelt hjelpe deg til å føle deg våken i miljøet. Hvis du synes den naturlige belysningen er for sterk eller anstrenger øynene dine, bruk kjølige eller romerske nyanser for å finne en mer behagelig setting med lyset. Vårt valg når det kommer til arbeidsplassen er alltid ved et vindu for å gi oss en positiv atmosfære.


Tips #2 lag din egen belysning

Hvis arbeidsområdet ditt ikke har et vindu for naturlig belysning, lag din egen belysning som passer best for deg. Legg til en rekke forskjellige lys i rommet ditt, fra myke lys til LED-lys eller til og med en enkel skrivebordslampe. Variasjonen av forskjellig belysning vil hjelpe deg med å administrere den typen belysning du ønsker ettersom den naturlige belysningen skifter i løpet av dagen.

Tips #3 Legg til et oppgavelys

Å legge til oppgavebelysning til arbeidsområdet ditt kan være et avgjørende element, siden det vil hjelpe deg med å lage et passende arbeidsområde for deg å yte ditt beste. Du kan velge arbeidsbelysningen du vil legge til for å gi deg mest mulig komfort og effektiv belysning. For vårt valg valgte vi LED-oppgavelys for å sikre at vi unngår varme samtidig som vi har tilstrekkelig belysning for våre lese- og skriveoppgaver.


Tips #4 Alt om vinklene

Vinklene på belysningen vil utgjøre en forskjell når det gjelder belysning i arbeidsområdet ditt. Når du velger de riktige vinklene for belysning, kan det hjelpe deg å unngå gjenskinn fra dataskjermen og skygge på arbeidsområdet. Hvis du bestemmer deg for å bruke naturlig belysning for arbeidsmiljøet ditt, sett deg opp enten nord eller sør i rommet for å unngå skyggelegging.

Tips #5 Overflater er nøkkelen

Nå som du har vurdert belysningen i arbeidsområdet ditt, vil du også ta inn møblene og overflatene som påvirkes av belysning. Årsaken til at du kanskje ikke får nok belysning kan være et resultat av skitne vinduer eller tykke gardiner. Hvis du ønsker å maksimere bruken av naturlig belysning som kommer inn, kan du prøve å plassere et speil over skrivebordet ditt, da det vil bidra til å skape mer lys i rommet.


Søk